Hyr ett extra förråd via webben

2017-02-20
Är det trångt i förrådet? Från och med mars går det att hyra ett extra förråd.

90 procent av Skebos förrådsbestånd är uthyrt idag, men det finns ett antal extraförråd som varit tillgängligt för den som hört av sig med önskemålet att hyra.
Som ett led i att förbättra servicen kommer extraförråden numera att läggas ut på Skebos hemsida som en egen flik under ”ledigt just nu”.
– Istället för att intresserade ska behöva ringa in och chansa om det finns något ledigt förråd, gör vi det mer tillgängligt på hemsidan, säger Petter Holmgren, handläggare på Skebo.
– Vi märker också en ökad efterfrågan. En anledning kan vara att fler av våra hyresgäster flyttat från en villa och har ett större bohag, då kanske man har behov av ett till förråd, säger Petter.
Det kommer att finnas fyra typer av förråd till uthyrning:
* Förråd med stålnät. Hyresgästen behöver eget hänglås.
* Förråd med robustare stålnät. Hyresgästen behöver eget hänglås.
* Förråd med väggar av trä och enklare dörr. Låsanordning varierar.
* Förråd med betongväggar och innerdörr. Låskolv med nyckel.
Hyreskontrakten gäller tills vidare med en uppsägningstid på tre månader.
Vid lanseringstillfället kommer det finnas cirka tio förråd för uthyrning.
Skebo har också ett bestånd av ett antal kommersiella lokaler, främst i centrum där ett exempel är lokalen som nya restaurangen Texas Longhorn återfinns i.
– Vi använder oss främst av hemsidan objektvision.se där vi annonserar ut lokalerna, det är ungefär som Hemnet för kommersiella lokaler. En annat sätt är att höra av sig till mig om intresse finns, säger Petter.