Nyheter

 • Hållbarhetsvecka - Tävla och vinn

  2017-09-13 Vi på Skebo vill uppmärksamma hållbarhetsveckan som hålls i Skellefteå 17 - 24 september. På Skebo väger vi in hållbarhet i allt vi gör. Nu vill vi veta vilket ditt bästa tips på återvinning är? Du kan vinna fina priser och samtidigt bidra till att fler tar ett hållbart steg i rätt riktning.

  Hållbarhetsvecka

  Under hållbarhetsveckan vill man lyfta fram det som görs som är hållbart ur olika aspekter och uppmuntra dig till att göra fler hållbara val i vardagen.
  Läs mer om hållbarhetsveckan i Skellefteå den 17 - 24 september:
  www.skelleftea.se/hallbarhetsveckan

  Skebos hållbarhetsarbete

  Vi på Skebo arbetar med hållbarhet ur tre perspektiv: social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Det är alltifrån klimatsmarta byggsätt och socialt hållbara boendemiljöer, till vår senaste satsning på att underlätta återvinning för våra hyresgäster på Älvsbacka.

  Läs mer om Skebos hållbarhetsarbete: Klicka här

  Tävling - bästa tips på återvinning

  Under hållbarhetsveckan har du alltså också möjlighet att delta i vår tävling där vi vill ha in ditt tips på återvinning. Vad gör du i din vardag för att återbruka och återvinna? Det bästa tipset belönas med en Klongvas (värde 750:-) samt återvinningspåsar. Vi kommer även att lotta ut återvinningspåsar och sportlotter, där man bl.a. kan vinna en bil, bland er som deltar i tävlingen.

  Mejla ditt tips till oss på bo@skebo.se tillsammans med dina kontaktuppgifter (telefon eller e-post) senast den 24 september.

  Visa hela nyheten
 • Nyhet! Visningstider på webben

  2017-09-13 Ett flertal av våra lägenhetssökande har lämnat önskemål om att kunna se visningstiden på hemsidan när man gör en intresseanmälan för en lägenhet. Nu är det möjligt!

  Du som är registrerad i vår bostadskö kan nu se aktuell visningstid för den lägenhet du anmält intresse för (se bild nedan). Det innebär dessutom att du har möjlighet att avboka intresse för objektet (innan bokningstidens slut) om exempelvis visningstiden inte skulle passa.

   

  Visa hela nyheten
 • Hjälp oss att bli bättre - delta i vår kundundersökning

  2017-09-04 I början av september skickar vi ut en kundenkät till våra hyresgäster. Undersökningen är helt anonym och du har dessutom chans att vinna en hyresfri månad.

  Under denna vecka skickar vi med hjälp av undersökningsföretaget Wikner & Co QM ut vår kundundersökning till våra hyresgäster.

  Kundundersökningen är viktig eftersom vi via den får veta hur du trivs hos oss, vad du tycker är bra och vad vi behöver förbättra. Undersökningen ligger till grund för hur vi planerar och vad vi prioriterar i vår verksamhet på Skebo.

  Vi är tacksamma om du tar dig tid att besvara enkäten, det tar endast 3-4 minuter.Ju fler svar vi får, från dig och dina grannar, desto bättre kan vi bli. Du som deltar kan vara med i utlottningen av en fri hyresmånad. 

  Vårt undersökningsföretag Wikner & Co QM garanterar att alla svar är anonyma. Numret på formuläret används endast för att kunna sortera svaren på rätt område samt för utskick av påminnelser.

  Enklast svarar du på www.wiknerqm.se/enkat och loggar in med användarnamnet och lösenordet som står längst ned på enkätens framsida. Du kan också svara skriftligt och skicka in enkäten i bifogat portofritt svarskuvert.

  Tack för din medverkan!

  Visa hela nyheten