Nyheter

 • Information om tv-kanaler

  2017-01-02 Du som har Sappa som leverantör av tv-utbud har tidigare kunnat se kanalerna både analogt och digitalt genom basutbudet. Från och med 1 februari kommer du bara kunna se basutbudet analogt.

  I praktiken kan detta innebära att du får göra en ny kanalsökning för att hitta åt den analoga kanalen. Märk dock att ni fortsättningsvis kommer ha samma kanalutbud. Du som redan tittar på tv analogt (direkt via antennuttaget) berörs inte av förändringen. Er tv-sändning kommer fortsätta som vanligt.

  Sappa kommer inom kort att kontakta dig som hyresgäst och informera om förändringen av basutbudet.
   
  Du som bor i ytterområdena och på dessa adresser i centralorten (Björkebogatan 2-40, Backabrovägen 1 A-D, Villagatan 23, Trangatan 39 A-B, Lövgränd 2,  Klockarbergsvägen 56-58, Morö Backe torg 14 samt Solskensgatan 1 och 3) är ansluten till Sappa.

  Visa hela nyheten
 • Vinnare av julklapp

  2016-12-21 Nu är tävlingen för att vinna en julklapp avslutad. Stort grattis till Inger Lundqvist, Allan Lundgren och Johanna Andersson som har vunnit varsin Klongvas. Ni är välkomna in på vårt kontor på Skeppargatan 8 och hämta er vinst.
  Visa hela nyheten
 • God Jul och Gott Nytt År!

  2016-12-19 Vi på Skebo vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år! Här kan du se våra öppettider under jul- och nyårshelgen.

  Fredag den 23 december har kontoret, Bobutiken och Bovärdskontoren öppet fram till klockan 13.00.

  Måndag den 26 december (annandag jul) har vi stängt, resten av veckan har vi öppet som vanligt. Torsdag den 5 januari har vi öppet till 13.00 och fredag den 6 januari (trettondag jul) har vi stängt.

  Visa hela nyheten