Kundtidning

Vår kundtidning BO får du som hyresgäst hem i brevlådan tre gånger per år. Du kan även ladda ner publikationerna digitalt och bläddra i äldre nummer här på webbplatsen.

 • BO 2017, nr 1

  2017-03-27 I detta nummer: Borådet som njuter av sötebrödsdagar. Så fungerar Boråden. Hållbarhet i dag och i morgon. Ökad tydlighet i Skebos nya organisation.

  I sommarnumret läser du även om Andrew Calof som trivs i centrum, Uthyrning i andra hand, Goda grannen Owe, Skebos angagemang och samarbete med föreningar och organisationer.

  BO 2017, nr 1

  Visa hela artikeln
 • BO 2016, nr 3

  2017-01-04 I detta nummer: Ungdomarna är vår framtid! Följ med på besök i en ungdomslägenhet. Poängen skapar mer rättvisa hyror.

  I vinternumret läser du även om hur du kan spara energi inför julstöket i köket, hemförsäkring - mycket skydd för pengarna, intervju med Vanilda de Campos mm.

  BO 2016, nr 3

   

  Visa hela artikeln
 • BO 2016, nr 2

  2016-10-21 I detta nummer: Ledare: Förutsättningar finns för att uppfylla vår vision. Trygghetsboendet Bureborg. Nya hyresgäster på Morö Backe.

  I höstnumret läser du även om funktionerna på Mina sidor, intervju med Petter Westerlund som är projektansvarig på Skebo, trygghetsvandringar, ny tävling om biobiljetter på Mina sidor, renovering på Hägglundsgatan mm.

  BO 2016, nr 2

  Visa hela artikeln

Tidigare nummer