Vi söker ny inköpsansvarig

Inköpsansvarig

Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag som äger och förvaltar knappt 5 200 lägenheter och ett antal lokaler. Har hyreslägenheter i flerfamiljshus, radhus, småhus, studentbostäder, ungdomslägenheter, seniorboenden, trygghetsboenden samt vård- och omsorgsboenden. Skebo omsätter ca 460 mkr och har 60 anställda. För att ytterligare stärka upp vår organisation söker vi nu en inköpsansvarig.

Är du en erfaren inköpare med god förhandlingsvana? Har du tidigare erfarenhet av upphandlingar och brinner för smarta affärer och logiska flöden? Vill du arbeta i ett expansivt företag som välkomnar förbättringar och vill vidareutveckla inköpsarbetet i organisationen. Då har Skebo jobbet för dig!

Vi söker en positiv initiativtagare, med känsla för struktur och affärer som är en klippa på att se förbättrings- och utvecklingsmöjligheter. Med andra ord en resultatinriktad och affärsmässig Inköpsansvarig som vill se Skellefteå växa tillsammans med oss.

I din roll som Inköpansvarig tillhör man Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef. Du ansvarar självständigt för såväl löpande operativt som strategiskt inköp, upphandlingar, förhandlingar, leverantörskvalitébedömningar och uppföljningsarbete.

Vem trivs här?

Du som har en relevant akademisk utbildning, gärna inriktning inom marknad/ekonomi och erfarenhet från självständigt kvalificerat operativt och strategiskt inköps- eller säljarbete har en god grund att stå på. För att du ska trivas och lyckas i rollen förväntas du vara starkt målinriktad, strukturerad och arbetar självständigt mot uppsatta mål. Med din goda sociala förmåga bygger du goda relationer med våra leverantörer och dina interna uppdragsgivare samt representerar företaget. Att du har kunskap eller erfarenhet av LOU ser vi som ett stort plus. För att vara en tillgång i företaget och fungera väl i gruppen förväntas du vara initiativrik och prestigelös med stort engagemang i det egna men även i gruppens och bolagets arbete i stort.

Är du intresserad?

Då ska du söka snarast möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och rekryteringskonsult Maria Burén, 070-263 34 60. Urval- och rekryeringsarbete sker löpande under ansökningstiden. Du söker tjänsten via adecco.se senast den 7 april.