Att söka bostad

Att söka bostad

Att söka bostad hos Skebo är enkelt. Du registrerar dig, anmäler intresse och sköter allt det praktiska här på vår webbplats eller via vår Sök ledigt-app.
Om du har frågor kan du ringa vår BoButik på 0910-73 65 00. Självklart är du även välkommen att besöka oss på Skeppargatan 8. Våra telefontider är vardagar 09.00-15.00 och våra besökstider 10.00-15.00.

Anmäl intresse

Skebos hela utbud av lediga lägenheter uppdateras varje tisdag på www.skebo.nu. De lediga objekten ligger kvar i sju dagar och för att anmäla intresse måste du vara registrerad som bostadssökande. Det gör du enklast genom att gå in på Mina sidor. Om du inte har tillgång till en dator har vi en kunddator du kan använda på Skeppargatan 8. Om du behöver hjälp med att komma igång kan du ringa till vår BoButik på 0910-73 65 00.

Vem kan söka bostad hos Skebo?

Alla kan registrera sig som bostadssökande hos oss, oavsett ålder. För att hyra bostad behöver du ha fyllt 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom ska du från inflyttningsdagen ha en regelbunden inkomst för minst sex månader framåt. Vi kan komma att be om referenser från tidigare hyresvärdar.

Bilplatser och garage


Är du redan hyresgäst kan du se och anmäla intresse för lediga garage och bilplatser på Mina sidor. Är du inte hyresgäst men vill anmäla intresse, kontaktar du vår BoButik. Avtalstiden för parkeringar är ett år och förlängs automatiskt med tolv månader om kontraktet inte sägs upp senast tre månader innan avtalstiden går ut.

Bostäder för hela livet

Skebo erbjuder ett varierat utbud av bostäder. Oavsett livssituation är vårt mål och ambition att erbjuda dig ett boendealtarnativ som passar. Hitta lägenheter, radhus, parhus, studenthem, seniorboenden och handikappanpassade bostäder i trevliga miljöer över nästan hela Skellefteå.